Внимание:
Ако ти е писнало да сменяш различни хапчета и все още да имаш
Проблеми с Кръвното,
то
ТОВА Е ЗА ТЕБ...
"Нов Начин с Който Можеш Трайно Да Стабилизираш Кръвното Си Налягане, Без Странични Ефекти с Изцяло Натурални Съставки"
Изпробвай природната сила на екстракта от диви маслинови листа!
✔︎ Понижава Кръвното Налягане
✔︎ Намалява риска от инфаркт, инсулт и рак
✔︎ Подобрява състоянието на артерии и кръвоносни съдове
Olive Boost
30ml
37.00
лв.
При препоръчителния дневен прием от 20 капки, количеството е достатъчно за един месец.
Възползвай се от страхотните ни оферти!
Артериалната Хипертония, често наричана и „Тихият Убиец", е един от най-сериозните рискови фактори и предпоставки за настъпването на следните здравословни проблеми:
✔︎ Инфаркт (Сърдечен Удар)
✔︎ Исхемична Болест на сърцето
✔︎ Периферно- Съдова болест
✔︎ Аневризма на Артериите
✔︎ Предсърдно Мъждене
✔︎ Сърдечна Недостатъчност
✔︎ Хипертонична Ретинопатия
✔︎ Хипертонична Нефропатия
✔︎ Белодробен Емболизъм
✔︎ Хронично Бъбречно Заболяване
✔︎ Когнитивни Нарушения
✔︎ Деменция
Високото кръвно налягане или хипертонията почти сигурно водят до сърдечни заболявания и инсулт. За много от нас, високото кръвно налягане се развива с напредването на възрастта. Има редица фактори, които повишават риска от високо кръвно налягане, включително тютюнопушенето, затлъстяването, липсата на движение, стреса и генетиката. Всеки трети българин е засегнат!

Много често, с откриването на проблема за първи път, ни казват, че ще трябва да свикнем и да си пием хапченцата до живот...
Това съвсем не е така!

Предлагаме ти един НОВ за България, СУПЕР ЛЕСЕН и НАПЪЛНО ПРИРОДОСЪОБРАЗЕН начин да възстановиш нормалните функции на сърдечносъдовата система и решиш проблемите си с високото кръвно!
Как работи?
Един от основните механизми на действието на Екстракта се обяснява с това, че съдържащия се в него в особено висока концентрация олеуропеин, има много силни благоприятни действия към артериалната резистентност и скованост. Той подобрява ендотелната функция, предотвратявайки настъпването и коригирайки вече настъпили съдови промени, като неговите калциево-антагонистични свойства имат допълнителен антихипертензивен ефект.
Друг от доказаните механизми на действие е инхибирането на ангиотензин конвертиращия ензим (АСЕ) от съдържащия се в екстракта Олеацин.
Допълвайки се и взаимодействайки, тези маханизми водят до гарантирано трайно понижение на високото кръвно налягане.
Начин на употреба:
По 10 капки сутрин и вечер, разтворени в любимата ти напитка.

Без използването на никаква химия, без странични ефекти, без опасност от предозиране.

За максимален ефект използвай без прекъсване, като благоприятните ефекти върху тялото постъпват плавно и се забелязват около втората седмица след старта на прием.

СЪСТАВ:
Течен Екстракт от Маслинови Листа (Olea Europаea Sylvestris), вода


Произведен в Гърция
Клиентите ни обичат OliveBoost ❤️❤️❤️
Изключително ефикасно природно решение за борба с хипертонията, което препоръчвам като човек, приложил медикамента. Препоръчвам да опитате и ще се уверите в очаквания резултат. Най-добре е да се употребява поне 3 месеца редовно според указанията.
Определено този продукт има своето място в терапията на хипертонията. В течна форма е и действието се усеща в доста кратък интервал от време. Аз лично комбинирам с медикаментозна терапия, като постепенно намалих дозата на лекарството. Определено бих искала да продължа приема тази добавка с екстракт от маслина.
Опитайте приятели ще останете доволни!Свършвам второ шишенце и помага при хипертония!!!
Аз го купих за един приятел,защото аз нямам кръвно,той започна с 160 на100 ,сега пие третото шише и кръвното е 130 на 80 ,резултата започна рязко след второто шише
Помага!
Не го предлагам на никого само споделям, че изпих капките от едно шишенце и кръвното ми се нормализира.
Не искам да правя реклама, но в момента пия 4 шишенце... Може да си внушавам, но тази зима не съм настивала, а работя с деца...
Много добре се чувствам с този продукт
Страхотен продукт!Много съм доволна!
Пия го четвърти месец. Едно шишенце е за един месец. По 10 капки сутрин и вечер. Първия и втория месец го пих така. От третия пия по 5. Изчезнаха болките в ставите, кръвното ми е 130/85, няма и помен от анемията. Данеговорим какъв прилив на енергия имам. Всички работодатели да подарят на подчинените си.
Това е моя любим продукт. Пия тези капки вече четири месеца и кръвното ми налягане е абсолютно нормално. Не ме боли главата. Чуствам се отлично. Препоръчвам ги. Няма да сгрешите!
Димитър Димитров
Здравейте! От известно време използвам вашия продукт и съм изключително доволен от неговото действие. Тъй като кръвното ми налягане се повлиява благоприятно от него, бих желал да се възползвам от специалното ви предложение, за което сърдечно ви благодаря! Желая ви здраве и успешни дни! С поздрав: Димитър Димитров
Георги Георгиев
Здравейте,

Преди време закупих Olive Boost - 3 шишенца.

Вече употребих 2 от тях и забелязвам, че кръвното ми налягане засега е стабилно и нормално.

Ще продължа да употребявам Olive Boost.

Георги Георгиев
Драгомир Къдреков
Здравейте, вече 3-ти месец ползвам вашия продукт и съм много доволен от резултатите. Препоръчвам го на всеки мой приятел, който има проблеми с кръвното и холестерола. Казвам се Драгомир Къдреков
Божидар Димитров
Здравейте, да може да използвате мнението ми както Ви е удобно. Продължавам да пия продукта Ви и съм много доволен от резултата. Трайно намалих на половина хапчетата за хипертония. Ще продължа и за напред и се надявам на още по добри резултати. А от Вас очаквам промоции, за да можем да си го купуваме. Благодаря и лек ден Ви желая.
Olive Boost
30ml
37.00
лв.
При препоръчителния дневен прием от 20 капки, количеството е достатъчно за един месец.
Възползвай се от страхотните ни оферти!
OliveBoost е единственият екстракт в света, който се извлича от листата на диви маслини, които се берат само пролетно време в Гърция, когато са възможно най-богати на полифеноли.

OliveBoost се произвежда по изцяло природосъобразна технология, без използването на каквито и да било алкохоли и химични вещества!
Click to order
Total: 
Три Имена
Вашият e- mail
Телефон
Адрес за доставка
Моля, посочете Ваш адрес или офис на Спиди.
ЗА ВРЪЗКА С НАС
  Пловдив 4000
  ул. Брезовско шосе 176Б
  Тел: +359 890 110909
  E-mail: zdrave@oliveboost.com


  За да Ви осигурим най-добро преживяване на сайта ни, ние събираме "бисквитки"
  OK