КАТО ЧАСТ ОТ СОЦИАЛНАТА НИ ОТГОВОРНОСТ В ТАЗИ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА СИТУАЦИЯ, ОБЯВЯВАМЕ НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА OliveBoost!
ПОДАРЕТЕ СИ ЗДРАВЕ!
Close

ВСЕКИ ДЕН
С

OLIVE BOOST

Здравейте приятели!

Изминаха 5 месеца от първото представяне на OliveBoost в България.

Надяваме се, че всички Вие, които вече сте закупили и употребили поне по едно шишенце от Капките Здраве сте се почувствали по-добре след приема му.

Много бихме се радвали, ако споделите впечатленията си в нашия OLIVE BOOST КЛУБ във Фейсбук, за да можем да си бъдем максимално взаимно полезни. Ако все още не сте станали член - условието е много просто - само трябва да закупите 1 шише OliveBoost и можете да поискате членство ето ТУК!
Игра: "Всеки Ден с Olive Boost"
Тук искаме да обявим и началото на една игра - тъй като продължителния и непрекъснат прием на капките е силно препоръчителен, ние искаме да направим всичко възможно за да се уверим, че никой не забравя шишето си OliveBoost дори когато пътува…

За целта, обявяваме награда за ваши снимки с шишето, които да споделите в OLIVE BOOST КЛУБ … без каквито и да били ограничения в тематика, качество и идеята на снимките!

Наградата е тениска с логото на OliveBoost, която ще бъде изпратена със следващата Ви поръчка на OliveBoost! Единственото, което е нужно да направите е да посочите в бележка към поръчката, каква и какъв размер тениска желаете:

- Мъжка с размери от M до 2XL
- Дамска с размери от S до L

Същата игра ще бъде стартирана и в клубовете в другите държави… като естествено ще започне и обмен на най- впечатляващите снимки :)))
С участието си в тази игра Вие давате съгласието си Olive Boost да използва предоставените от Вас снимки за бъдещи промоции и реклами на продукта Olive Boost.