olive boost

МОЩНО НАТУРАЛНО ОРЪЖИЕ

срещу вирусите

Екстракт от листата на диви маслинови дървета
Olive Boost
Мощна подкрепа в
защитата от
ВИРУСИ
Вирусите са навсякъде около нас, постоянно поставяйки ни в риск от тежки инфекции и опасността от всевъзможни животозастрашаващи усложнения, а настоящата ситуация е безпрецедентна.

Екстрактът от маслинови листа - природно средство познато от дълбока древност, съдържа фенолни съединения с мощна антимикробна, антиоксидантна и противовъзпалителна активност.
Високото съдържание на Олеуропеин и неговите производни са доказано ефективни срещу множество микроорганизми, вируси и бактерии.

Науката обяснява широкоспектърното унищожително действие на екстракта от маслинови листа, насочено срещу ВИРУСИТЕ с редица негови уникални свойства:
- Намесва се и спира производството на критични аминокиселини, жизненоважни за съществуването на вирусите;
- Овладява вирусните инфекции и/ или разпространението им, чрез предотвратяване на развитието и отделянето на вирусите на клетъчно ниво;
- Директно прониква в заразените клетки и спира репликацията на вируса;
- В случай на ретровируси е в състояние да неутрализира производството на обратна транскриптаза и протеаза. Тези ензими са от съществено значение за ретровируси, като ХИВ, за да е може да промени РНК на здравите клетки;

Не на последно място трябва да отбележим, че екстрактът от маслинови листа стимулира фагоцитозата, естествената реакция на имунната система, при която клетките поглъщат вредните микроорганизми и чуждите вещества.

Едно истинско антивирусно средство, което селективно блокира цялата специфична за вируса система в заразения гостоприемник, предлагайки лечебни ефекти, различни от тези адресирани от фармацевтичните антибиотици.

ИЗЦЯЛО НАТУРАЛЕН, БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ
Антибиотик от Природата!
Профилактичният прием
на
OLIVE BOOST
води до укрепване на имунната система, спомагайки за избягването на заболявания и евентуалното им по-леко и безпроблемно протичане.
Патентован метод за борба с вируси в САЩ!

През 2000- та година, Уилям Фредриксон регистрира патент в САЩ:
"Разкрит е метод за лечение на заболявания с вирусен произход. Методът включва перорално или парентерално приложение на антивирусно количество от естествено срещащ се секоиридоид от растения от семейство Oleaceae или негови производни. Предпочитаните орални лекарствени форми включват секоиридоидният олеуропеин в чиста форма или като компонент от изсушен растителен материал на Olea europaea или изсушен екстракт от него и фармацевтично приемлив носител."Чудо: Турция намира лекарство за коронавирус - всеки ден, в продължение на два месеца, чай от маслинови листа Чаят винаги решава проблемите в съседната държава, която твърди, че е открила антикоронавирусните лекарства в маслиновите листа.

Според проправителствения вестник Йени Сафак, който дори води новините на първата си страница, маслиновите листа са лек за коронавируса. По-конкретно, както се посочва в статията, в Турция берат листа от маслини и правят чай, който трябва да пият сутрин и вечер в продължение на два месеца. Учените казват, че тази конкретна напитка е мощен антиоксидант, който понижава температурата и убива вируса.
Подарете си ЗДРАВЕ сега!

Olive Boost - 30 ml

Екстракт от маслинови листа
Достатъчно за един месец!
20 капки на ден.
37
лв.
Коментари от клиенти
Raina Nikolova
Много съм доволна. Пием ги цялото семействи. За две седмици ни спряха болките в ставите, на съпруга ми се нормализира кръвното, майка ми е на 86г., вече ходи свободно, дори изхвърли камъните от бъбреците. Бог да благослови създателя на тези капки. С лекарствата само ни тровят и никакъв ефект.
Току що си дойде съседа от село, който е диабетик. Имаше незарастваща рана на крака и аз му отсипах от моите капки да се маже. Като ми каза, че раната се е затворила за осем дни не повярвах. Отидох у тях да проверя, оказа се истина. Жена му е охапала щтръклица. Имала страшни сърбежи . Ходила на лекар, предписали и мехлем и хапчета, но два дни сърбежа продължавал и опитала с капките. Намазала се вечерта и сутринта с по 1 капка и край. Моля всички приятели и познати на които им закупих да ми пишат за какво са им помогнали.
Светослав Абаджиев
Здравейте,вече четири месеца аз и моите близки приемаме капките от дива маслина Olive Boost и искам да споделя мнението си.Аз съм на 48 г. нямам здравословни проблеми освен със зъбите и смея да твърдя,че ме болят по-малко,а венците изобщо не кървят.От години нокътя на десния ми палец на ръката растеше грапав и има леко кафеникав цвят,през последния месец започна да израства по-гладък и с нормален цвят като другите. Засега при мен това забелязах като положителни промени.Съпругата ми сподели ,че не я хванаха няколкото поредни вируса ,а преди нямаше пропуск.Забелязва,че косата и е по-жива и го отдава на капките.След време пак ще споделя нови впечатления.
Mariana Stoynova
Здравейте! Вече четвърти месец приемам тези капки. Само след един месец прием чернодробните ми показатели влязоха в норма. Няма да обяснявам колко вида лекарства пих в продължение на няколко години - без резултат. Благодаря за откритието!
Tsvetana Ilieva
Това е моя любим продукт. Пия тези капки вече четири месеца и кръвнато ми налягане е обсолютно нормално. Не ме боли главата. Чуствам се отлично. Препоръчвам ги. Няма да сгрешите!
Христина Нинова
Много добре се чувствам с този продукт
Пенка Миланова
Синът ми е с много тежко заболяване .От два месеца приема от продукта и има застой в развитието на заболяването.Благодарим Ви за откритието и ,че ни го доставяте бързо.Бъдете живи и здрави
Възползвайте се от специалните ни промоционални оферти!
До края на Декември, с всяко закупено шише ПОДАРЪК чорапи!
Препоръчителна дневна доза и прием:

Приемайте 2 пъти на ден по 10 капки, разредени във вода, сок, кафе или друга напитка по избор. Профилактичният прием на продукта води до укрепване на имунната система, спомагайки за избягването на заболявания и евентуалното им по-леко и безпроблемно протичане.
Няма ограничения в продължителността на приема.

Click to order
Вашата поръчка
Total: 
Три имена
Имейл
Телефон
Адрес за доставка
Моля, посочете Ваш адрес или офис на Спиди.