КАТО ЧАСТ ОТ СОЦИАЛНАТА НИ ОТГОВОРНОСТ В ТАЗИ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА СИТУАЦИЯ, ОБЯВЯВАМЕ НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА OliveBoost!
ПОДАРЕТЕ СИ ЗДРАВЕ!
Close
OLIVE BOOST

Капките Здраве!

OLIVE BOOST
Капките Здраве!
OLIVE BOOST

Натурален екстракт от листата на диви маслини.
Капките Здраве от природата с активна грижа за теб от слънчева Гърция!
Екстрактът от листа на диви маслини е 100% естествен продукт за повече жизнена енергия и укрепване на здравето, създаден по оригинална технология, без никакви изкуствени съставки.

OLIVE BOOST е единственият продукт в България с най-високо съдържание на полифеноли в извлека от листата на диви маслини, в максимално усвоима форма за тялото.

Най-мощният природен антиоксидант в света, който балансира жизнените функции, неутрализира действието на свободните радикали в организма и има редица ползи за човешкото здраве.

Полезни свойства:
Медицинските изследвания и лабораторни проучвания през последните години, както и работата на редица учени от цял свят, доказват връзката между екстракта от маслинови листа и многобройните ползи за човешкото здраве при неговата употреба:
Зелено кръгче с цифрата 4 в средата
Притежава противораково действие
Зелено кръгче с цифрата 5 в средата
Притежава антимикробно действие
Зелено кръгче с цифрата 6 в средата
Подпомага нервната система при високи нива на стрес
Зелено кръгче с цифрата 7 в средата
Убива причинителите на различни гъбични инфекции
Зелено кръгче с цифрата 8 в средата
Забавя процесите на стареене в тялото и поддържа естественото здраве
Кръгче с бяла цифра 11
Укрепва имунната система и подпомага тялото в преодоляването на различни вирусни инфекции
Кръгче с цифра 12
Увеличава противовъзпалителните сили на целия организъм
Зелено кръгче с бяла цифра 13
Ускорява регенерацията на клетките и подпомага по-бързото зарастване на рани
Цифрата 14 в средата на зелено кръгче
Защитава лигавицата на стомашно-чревния тракт
Цифрата 15 в средата на зелено кръгче
Действа като ензимен инхибитор при подагра
Цифрата 16 в средата на кръгче
Предпоставка за предотвратяване развитието на Алцхаймер и Паркинсон
Екстрактът комбинира в един продукт жизнената енергия и лечебните сили на "Дървото на Живота"- както често се назовава маслиновото дърво, с мъдростта на хората през вековете и желанието им да живеят в хармония със заобикалящата среда.
Неповторимите климатични условия характерни за Гърция, най-подходящото време и специалните райони за събиране на дивите маслинови листа, уникалната технология на извличане и съхранение на екстракта, ни позволиха да създадем един изключително комплексен и единствен по рода си продукт.
Полезното въздействие върху човешкия организъм се дължи на високата концентрация и специална комбинация на различни полифеноли в екстракта от диви маслинови листа. Установено е, че приемът на този екстракт превъзхожда в пъти полезното въздействие от употребата на чист хидрокситирозол и витамини С и Е.

Какво отличава OLIVE BOOST от другите продукти?

Това е
е
напълно естествен продукт, който съчетава в хармонично единство четири поколения опит и традиции в преработката на диви маслинови листа. Маслиновите гори, от които извличаме екстракта от листата, растат в едни от най-екологично чистите райони на Гърция.
Уникалната технология, която разработихме в партньорство с екип от учени, включва бране на диви маслинови листа само през пролетта, когато съдържанието на полифеноли в растенията е доказано най-високо. При извличането на екстракта, не използваме химически съставки и алкохол, а добавяме единствено чиста вода, с което гарантираме органичния произход на продукта и запазваме всички полезни свойства на листата. Учените, с които създадохме екстракта, потвърждават резултатите от последните открития - полифенолите в дивите маслинови дървета, са в много по-висока концентрация, отколкото в култивираните растения. Този факт ни дава пълно основание да твърдим, че OLIVE BOOST е единствен и неповторим по своята природа.

Как действат полифенолите?

Най-мощните антиоксиданти в растенията имат важно значение за човешкото здраве и защитават тялото от вредното влияние на оксидативния стрес, който придружава нашето ежедневие и се проявява под формата на много и различни заболявания. Първите научни изследвания през миналия век и последните медицински открития категорично доказват и признават многобройните ползи на полифенолите за здравето.
Маслиновите листа съдържат уникална комбинация от няколко различни полифеноли, като най-ценни сред тях са първите две вещества:

- Олеуропеин
- Хидрокситирозол
- Рутин
- Лутеолин
- Вербаскосид
- Тиросол
- Ванилин
- Кафеена Киселина

Изолираният хидрокситирозол в маслиновите листа е най-мощният природен антиоксидант в света, открит от учените към този момент. Той има петнадесет пъти по-висока ORAC* стойност от зеления чай, както и три пъти по-висока от тази на коензим Q10. Хидрокситирозолът е единственият полифенол, който има способността да пресича кръвно-мозъчната бариера и да пречиства нервната система от свободните радикали.

*Oxygen Radical Absorbance Capacity - от и над 68,000

Лечебни ползи в миналото:

Тайните, които маслиновото дърво крие в себе си, остават неразгадани за хората в миналото, но независимо от това, те изпитват върховна почит към могъщата лечебна енергия на безценното растение. Вечнозеленото маслиново дърво живее хиляди години, издържа на най-суровите климатични промени и може да се самовъзстанови от различни изпитания. Тези свръхестествени сили, които дървото притежава, символизират още от древни времена живот и надежда, мир и благоденствие, чистота и доброта.

Лечебните качества на маслините и листата на дървото намират своето място дори в Библията:

…the fruit thereof shall be for meat, and the leaf thereof for medicine. Ezekiel 47:12

Факт, който в наши дни вече е подкрепен от много научни доказателства.

Екстрактът от листата на маслините в различни форми е помогнал на хиляди хора по цял свят през вековете, като никой от тях не е разполагал с познания, за да си обясни лечебното действие на вълшебното растение в борбата с най-различни заболявания: подагра, висока температура, треска и малария, колики и стомашно- чревни оплаквания, рани, кожни възпаления, хемороиди и други.

В средата на 20-ти век, започват първите задълбочени изследвания върху хранителните навици на народите, които живеят в районите около Средиземно море. Проучванията продължават с години и установяват, че средиземноморската диета е в състояние да предотврати в голяма степен сърдечно-съдовите заболявания, широко разпространени в други части на света, най-вече в Съединените американски щати. Впечатляващите резултати от проведените изследвания върху човешкото здраве карат много хора по цял свят да променят постепенно хранителните си навици, като включат в своето меню повече плодове, зеленчуци, риба, морски дарове и мазнина от маслини.

В съвременното общество, зехтинът се радва на все по-голяма популярност, но ползите от листата от маслинови дървета все още не са толкова познати, въпреки че в тях концентрацията на полифеноли е много по-висока.

Безкрайно доволни сме от успеха, че успяхме да създадем и Ви предложим
Olive Boost - екстракт от маслинови листа,
който благодарение на уникално високите нива на полифеноли и антиоксиданти има изключително добро и доказано влияние върху редица заболявания, като високо кръвно, диабет, грип, херпес зостер, лаймска болест и редица други микробни, вирусни и възпалителни болести.
Olive Boost - 30 ml
47
лв.
20 (два пъти по десет) капки на ден. Достатъчно за един месец!

Безплатна Доставка за 24 часа ( до офис на Спиди) и 2 работни дни до Ваш адрес.
Препоръчителна дневна доза и прием:

Стандартно препоръчителното количество за прием на ден е 2 пъти по 10 капки, разредени във вода, сок, смути или друга напитка по избор. Може да регулирате тази доза според индивидуалните показатели на вашето тяло, като е нормално резултатите от приема да варират спрямо начина на живот, който водите и вашето здравословно състояние.

Продължителност на приема:
Профилактичният прием на продукта води до многобройни ползи за здравето в дългосрочен план. Няма ограничения в продължителността на приема. Ако имате някакви въпроси или нужда от повече информация, може да се свържете с нас за индивидуална консултация.

Възможни взаимодействия:
Моля, консултирайте се с лекар преди употребата на продукта, ако приемате антихипертензивни средства (възможно усилващо въздействие), хипогликемични препарати (възможен адитивен ефект) и диуретици, в случай на бъбречно заболяване.

Противопоказания и предпазни мерки:
Свръхчувствителност към екстракт от маслинови листа и/или други растения от семейство Oleaceae. В отделни случаи, при които тялото започва да изхвърля токсини, се наблюдава най-често главоболие или проява на други реакции, свързани с подуване на устата /гърлото, обриви по кожата, умора, диария, ставни болки и симптоми, които наподобяват грип. Липсват изследвания за безвредността на продукта по време на бременност и кърмене.

Екстрактът не съдържа изкуствени консерванти, оцветители, ароматизатори, подсладители, захар, лактоза, глутен, мая и соя. Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не е тестван върху животни.

Съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място, недостъпно зa деца.

Опаковка: 30 ml

Производител: BOYIATZIS PHILIPPOS, Greece
Click to order
Cart
Поръчка
Total: 
Три Имена
Имейл
Телефон
Адрес за доставка:
Моля посочете Ваш адрес или офис на Спиди.