OLIVE BOOST

Капките Здраве!

OLIVE BOOST
Капките Здраве!
OLIVE BOOST

Натурален екстракт от листата на диви маслини.
Капките Здраве от природата с активна грижа за теб от слънчева Гърция!
Екстрактът от листа на диви маслини е 100% естествен продукт за повече жизнена енергия и укрепване на здравето, създаден по оригинална технология, без никакви изкуствени съставки.

OLIVE BOOST е единственият продукт в България с най-високо съдържание на полифеноли в извлека от листата на диви маслини, в максимално усвоима форма за тялото.

Най-мощният природен антиоксидант в света, който балансира жизнените функции, неутрализира действието на свободните радикали в организма и има редица ползи за човешкото здраве.

Полезни свойства:
Медицинските изследвания и лабораторни проучвания през последните години, както и работата на редица учени от цял свят, доказват връзката между екстракта от маслинови листа и многобройните ползи за човешкото здраве при неговата употреба:
Зелено кръгче с цифрата 4 в средата
Притежава противораково действие
Зелено кръгче с цифрата 5 в средата
Притежава антимикробно действие
Зелено кръгче с цифрата 6 в средата
Подпомага нервната система при високи нива на стрес
Зелено кръгче с цифрата 7 в средата
Убива причинителите на различни гъбични инфекции
Зелено кръгче с цифрата 8 в средата
Забавя процесите на стареене в тялото и поддържа естественото здраве
Кръгче с бяла цифра 11
Укрепва имунната система и подпомага тялото в преодоляването на различни вирусни инфекции
Кръгче с цифра 12
Увеличава противовъзпалителните сили на целия организъм
Зелено кръгче с бяла цифра 13
Ускорява регенерацията на клетките и подпомага по-бързото зарастване на рани
Цифрата 14 в средата на зелено кръгче
Защитава лигавицата на стомашно-чревния тракт
Цифрата 15 в средата на зелено кръгче
Действа като ензимен инхибитор при подагра
Цифрата 16 в средата на кръгче
Предпоставка за предотвратяване развитието на Алцхаймер и Паркинсон
Екстрактът комбинира в един продукт жизнената енергия и лечебните сили на "Дървото на Живота"- както често се назовава маслиновото дърво, с мъдростта на хората през вековете и желанието им да живеят в хармония със заобикалящата среда.
Неповторимите климатични условия характерни за Гърция, най-подходящото време и специалните райони за събиране на дивите маслинови листа, уникалната технология на извличане и съхранение на екстракта, ни позволиха да създадем един изключително комплексен и единствен по рода си продукт.
Полезното въздействие върху човешкия организъм се дължи на високата концентрация и специална комбинация на различни полифеноли в екстракта от диви маслинови листа. Установено е, че приемът на този екстракт превъзхожда в пъти полезното въздействие от употребата на чист хидрокситирозол и витамини С и Е.

Какво отличава OLIVE BOOST от другите продукти?

Това е
е
напълно естествен продукт, който съчетава в хармонично единство четири поколения опит и традиции в преработката на диви маслинови листа. Маслиновите гори, от които извличаме екстракта от листата, растат в едни от най-екологично чистите райони на Гърция.
Уникалната технология, която разработихме в партньорство с екип от учени, включва бране на диви маслинови листа само през пролетта, когато съдържанието на полифеноли в растенията е доказано най-високо. При извличането на екстракта, не използваме химически съставки и алкохол, а добавяме единствено чиста вода, с което гарантираме органичния произход на продукта и запазваме всички полезни свойства на листата. Учените, с които създадохме екстракта, потвърждават резултатите от последните открития - полифенолите в дивите маслинови дървета, са в много по-висока концентрация, отколкото в култивираните растения. Този факт ни дава пълно основание да твърдим, че OLIVE BOOST е единствен и неповторим по своята природа.

Как действат полифенолите?

Най-мощните антиоксиданти в растенията имат важно значение за човешкото здраве и защитават тялото от вредното влияние на оксидативния стрес, който придружава нашето ежедневие и се проявява под формата на много и различни заболявания. Първите научни изследвания през миналия век и последните медицински открития категорично доказват и признават многобройните ползи на полифенолите за здравето.
Маслиновите листа съдържат уникална комбинация от няколко различни полифеноли, като най-ценни сред тях са първите две вещества:

- Олеуропеин
- Хидрокситирозол
- Рутин
- Лутеолин
- Вербаскосид
- Тиросол
- Ванилин
- Кафеена Киселина

Изолираният хидрокситирозол в маслиновите листа е най-мощният природен антиоксидант в света, открит от учените към този момент. Той има петнадесет пъти по-висока ORAC* стойност от зеления чай, както и три пъти по-висока от тази на коензим Q10. Хидрокситирозолът е единственият полифенол, който има способността да пресича кръвно-мозъчната бариера и да пречиства нервната система от свободните радикали.

*Oxygen Radical Absorbance Capacity - от и над 68,000

Лечебни ползи в миналото:

Тайните, които маслиновото дърво крие в себе си, остават неразгадани за хората в миналото, но независимо от това, те изпитват върховна почит към могъщата лечебна енергия на безценното растение. Вечнозеленото маслиново дърво живее хиляди години, издържа на най-суровите климатични промени и може да се самовъзстанови от различни изпитания. Тези свръхестествени сили, които дървото притежава, символизират още от древни времена живот и надежда, мир и благоденствие, чистота и доброта.

Лечебните качества на маслините и листата на дървото намират своето място дори в Библията:

…the fruit thereof shall be for meat, and the leaf thereof for medicine. Ezekiel 47:12

Факт, който в наши дни вече е подкрепен от много научни доказателства.

Екстрактът от листата на маслините в различни форми е помогнал на хиляди хора по цял свят през вековете, като никой от тях не е разполагал с познания, за да си обясни лечебното действие на вълшебното растение в борбата с най-различни заболявания: подагра, висока температура, треска и малария, колики и стомашно- чревни оплаквания, рани, кожни възпаления, хемороиди и други.

В средата на 20-ти век, започват първите задълбочени изследвания върху хранителните навици на народите, които живеят в районите около Средиземно море. Проучванията продължават с години и установяват, че средиземноморската диета е в състояние да предотврати в голяма степен сърдечно-съдовите заболявания, широко разпространени в други части на света, най-вече в Съединените американски щати. Впечатляващите резултати от проведените изследвания върху човешкото здраве карат много хора по цял свят да променят постепенно хранителните си навици, като включат в своето меню повече плодове, зеленчуци, риба, морски дарове и мазнина от маслини.

В съвременното общество, зехтинът се радва на все по-голяма популярност, но ползите от листата от маслинови дървета все още не са толкова познати, въпреки че в тях концентрацията на полифеноли е много по-висока.

Безкрайно доволни сме от успеха, че успяхме да създадем и Ви предложим
Olive Boost - екстракт от маслинови листа,
който благодарение на уникално високите нива на полифеноли и антиоксиданти има изключително добро и доказано влияние върху редица заболявания, като високо кръвно, диабет, грип, херпес зостер, лаймска болест и редица други микробни, вирусни и възпалителни болести.

Olive Boost - 30 ml

Екстракт от маслинови листа
Достатъчно за един месец!
20 капки на ден.
47
лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
Препоръчителна дневна доза и прием:

Стандартно препоръчителното количество за прием на ден е 2 пъти по 10 капки, разредени във вода, сок, смути или друга напитка по избор. Може да регулирате тази доза според индивидуалните показатели на вашето тяло, като е нормално резултатите от приема да варират спрямо начина на живот, който водите и вашето здравословно състояние.

Продължителност на приема:
Профилактичният прием на продукта води до многобройни ползи за здравето в дългосрочен план. Няма ограничения в продължителността на приема. Ако имате някакви въпроси или нужда от повече информация, може да се свържете с нас за индивидуална консултация.

Възможни взаимодействия:
Моля, консултирайте се с лекар преди употребата на продукта, ако приемате антихипертензивни средства (възможно усилващо въздействие), хипогликемични препарати (възможен адитивен ефект) и диуретици, в случай на бъбречно заболяване.

Противопоказания и предпазни мерки:
Свръхчувствителност към екстракт от маслинови листа и/или други растения от семейство Oleaceae. В отделни случаи, при които тялото започва да изхвърля токсини, се наблюдава най-често главоболие или проява на други реакции, свързани с подуване на устата /гърлото, обриви по кожата, умора, диария, ставни болки и симптоми, които наподобяват грип. Липсват изследвания за безвредността на продукта по време на бременност и кърмене.

Екстрактът не съдържа изкуствени консерванти, оцветители, ароматизатори, подсладители, захар, лактоза, глутен, мая и соя. Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не е тестван върху животни.

Съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място, недостъпно зa деца.

Опаковка: 30 ml

Производител: BOYIATZIS PHILIPPOS, Greece
Click to order
Поръчка
Total: 
Три Имена
Имейл
Телефон
Адрес за доставка:
Моля посочете Ваш адрес или офис на Спиди.