olive boost

МОЩНО ПРИРОДНО ОРЪЖИЕ

срещу вируси

Екстракт от листата на диви маслинови дървета
Olive Boost
Надеждна защита от ВИРУСИ
Вирусите са навсякъде около нас, постоянно поставяйки ни в риск от тежки инфекции и опасността от всевъзможни животозастрашаващи усложнения.

Екстрактът от маслинови листа - природно средство познато от дълбока древност, съдържа фенолни съединения с мощна антимикробна, антиоксидантна и противовъзпалителна активност.
Доказано е, че олеуропеинът и неговите производни като еленолова киселина са ефективни срещу множество микроорганизми, вируси и бактерии.

Изследователите обясняват широкоспектърнато унищожително действие на екстракта от маслинови листа, насочено срещу ВИРУСИТЕ с редица негови уникални свойства:
- Намесва се и спира производството на критични аминокиселини, жизненоважни за съществуването на вирусите;
- Овладява вирусните инфекции и/ или разпространението им, чрез предотвратяване на развитието и отделянето на вирусите на клетъчно ниво;
- Директно прониква в заразените клетки и спира репликацията на вируса;
- В случай на ретровируси е в състояние да неутрализира производството на обратна транскриптаза и протеаза. Тези ензими са от съществено значение за ретровируси, като ХИВ, за да промени РНК на здравите клетки;

Екстрактът от маслинови листа стимулира фагоцитозата, естествената реакция на имунната система, при която клетките поглъщат вредните микроорганизми и чуждите вещества.

Изследванията сочат, че той е "истинско антивирусно" вещество, тъй като селективно блокира цялата специфична за вируса система в заразения гостоприемник, предлагайки лечебни ефекти, които не са адресирани от фармацевтичните антибиотици.
OLIVE BOOST е един уникален по своята същност и сила екстракт от листата на диви маслинови дървета с многобройни ползи- подарете си ЗДРАВЕ сега!
ЗАЩИТЕТЕ СЕ!

Olive Boost - 30 ml

Екстракт от маслинови листа
Достатъчно за един месец!
20 капки на ден.
47
лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
Коментари от клиенти
Raina Nikolova
Много съм доволна. Пием ги цялото семействи. За две седмици ни спряха болките в ставите, на съпруга ми се нормализира кръвното, майка ми е на 86г., вече ходи свободно, дори изхвърли камъните от бъбреците. Бог да благослови създателя на тези капки. С лекарствата само ни тровят и никакъв ефект.
Току що си дойде съседа от село, който е диабетик. Имаше незарастваща рана на крака и аз му отсипах от моите капки да се маже. Като ми каза, че раната се е затворила за осем дни не повярвах. Отидох у тях да проверя, оказа се истина. Жена му е охапала щтръклица. Имала страшни сърбежи . Ходила на лекар, предписали и мехлем и хапчета, но два дни сърбежа продължавал и опитала с капките. Намазала се вечерта и сутринта с по 1 капка и край. Моля всички приятели и познати на които им закупих да ми пишат за какво са им помогнали.
Светослав Абаджиев
Здравейте,вече четири месеца аз и моите близки приемаме капките от дива маслина Olive Boost и искам да споделя мнението си.Аз съм на 48 г. нямам здравословни проблеми освен със зъбите и смея да твърдя,че ме болят по-малко,а венците изобщо не кървят.От години нокътя на десния ми палец на ръката растеше грапав и има леко кафеникав цвят,през последния месец започна да израства по-гладък и с нормален цвят като другите. Засега при мен това забелязах като положителни промени.Съпругата ми сподели ,че не я хванаха няколкото поредни вируса ,а преди нямаше пропуск.Забелязва,че косата и е по-жива и го отдава на капките.След време пак ще споделя нови впечатления.
Mariana Stoynova
Здравейте! Вече четвърти месец приемам тези капки. Само след един месец прием чернодробните ми показатели влязоха в норма. Няма да обяснявам колко вида лекарства пих в продължение на няколко години - без резултат. Благодаря за откритието!
Tsvetana Ilieva
Това е моя любим продукт. Пия тези капки вече четири месеца и кръвнато ми налягане е обсолютно нормално. Не ме боли главата. Чуствам се отлично. Препоръчвам ги. Няма да сгрешите!
Христина Нинова
Много добре се чувствам с този продукт
Пенка Миланова
Синът ми е с много тежко заболяване .От два месеца приема от продукта и има застой в развитието на заболяването.Благодарим Ви за откритието и ,че ни го доставяте бързо.Бъдете живи и здрави
Всички коментари са от реални хора, които са използвали Olive Boost и са се убедили в неговото действие. Още мнения и ревюта може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК!
Olive Boost - 30 ml
Достатъчно за един месец!
20 капки на ден.
47
лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
Препоръчителна дневна доза и прием:

Приемайте 2 пъти на ден по 10 капки, разредени във вода, сок, кафе или друга напитка по избор. Профилактичният прием на продукта води до укрепване на имунната система, спомагайки за избягването на заболявания и евентуалното им по-леко и безпроблемно протичане.
Няма ограничения в продължителността на приема.

Click to order
Вашата поръчка
Total: 
Три имена
Имейл
Телефон
Адрес за доставка
Моля, посочете Ваш адрес или офис на Спиди.